Korfestival i Arena Assens

Assens Sangkraft Center inviterede til Korfestival lørdag d. 7. oktober 2023 med den populære dirigent Christian Dyrst som stævneleder.
Publikum oplevede de fire vestfynske kor Syngedrengene Ved Vor Frue Kirke, Vestfynskoret, Det Vestfynske Pigekor og Sandagerkoret samt gæstekoret Odense Gospel Choir.

Idémanden bag koncerten er Arne Jakobsen, som er bestyrelsesmedlem i Arena Assens, som sammen med Assens Sangkraftcenter tog initiativ til arrangementet:
”Formålet er at sætte fokus på de lokale kor og vise, hvad de kan. Det andet mål, det er at skabe opmærksomhed omkring på sang og musik”, fortæller Arne Jakobsen.
Det var første gang, at Assens Sangkraft Center og Arena Assens afholdt korfestival i Arena Assens – men næppe den sidste.

Arrangementet var støttet af Fonden for Fynske Bank og af Kulturpuljen i Assens Kommune.

Ved Korfestivalen i Teatersalen i Arena Assens lørdag d. 7. 2023 oktober modtog Kristine Eiler Ernst fra Assens Sangkraftcenter en check på kr. 15.000,- fra Fonden for Fynske Bank på vegne af korfestivalens arbejdsgruppe. Checken blev overrakt af Kim Hovvang fra Fynske Bank, Assens