Assens Synger 2018

Assens SangKraftcenter indbyder igen i år til et korstævne med en korkomponist. Også i år bliver det et sensommer-stævne. Formålet er at give korsangere en anden oplevelse af at synge i kor, nemlig det at synge sammen med mere end hundrede andre korsangere. Det kan forhåbentlig give flere lyst til at synge i kor, ja i det hele taget lyst til at synge.

Korstævnet vil blive afholdt lørdag, d. 22. september 2018 fra kl. 9.30 – 17.00

på Assensskolen Nord (tidl. Vestfyns Handelsskole), Niels Kjærbyesvej 9, 5610 Assens (Se kort)

AssensskolenNord

Det er 6. år i træk, at ASK arrangerer et stævne med et af dansk kormusiks helt store navne. Vi meget stolte af at kunne annoncere, at komponist Erik Sommer i år gæster Assens Synger!

Erik Sommer har en omfattende komponistvirksomhed bag sig med mange sange og salmemelodier, hvoraf en del er blevet optaget i højskolesangbogen og i den nye salmebog

Som påskønnelse for hans mangeårige arbejde med musik og undervisning har han modtaget Nutzhorns Legat, Ringkøbing Amts Musikpris og senest Den Folkelige Sangs pris.

Læs mere om Erik Sommer her.

Korstævnet vil blive afsluttet med en åben koncert, hvor stævnedeltagerne vil fremføre de indstuderede værker, og hvor tilhørerne vil blive inddraget på forskellig vis i de mange fællessange.

Programmet for dagen:

09:00 Dørene lukkes op
09:30 Korinstruktion (inkl. pause kl. ca. 10.45)
12:15 Frokostpause
13:00 Korinstruktion (inkl. pause kl. ca. 13.15)
15:30 Kaffepause
16:00 Koncert og fællessang
17:00 Slut

Det koster 150 kr. at deltage. Man skal selv medbringe forplejning til hele dagen, dog vil der være fri adgang til drikkevand. Frokost og eftermiddagskaffe kan indtages i lokaler, der støder op til aula’en, eller udenfor med udsigt over Lillebælt, hvis vejret tillader det.

Tilmelding sker gerne korvis (men kan også ske enkeltvis) til mette@sangkraft.dk med angivelse sangernes navne og stemme (S/A/T/B) og e-mail samt kor.

Stævnegebyret på 150 kr indbetales til ASK’s bankkonto i Fynske Bank reg.nr. 6850, kontonr. 0000339319. Husk at anføre indbetalers navn i meddelelsen til banken. ASK sender en kvittering for tilmeldingen til de opgivne e-mail adresser.

Sidste frist for tilmelding og betaling er 12. september 2018 (NB. Der er en begrænsning på 165 deltagere.)