Blæksprutten Olsen trutter glade børnesange

Ny børne-CD fra Assens SangKraftcenter skal foræres til alle skoler og daginstitutioner i Assens Kommune. Onsdag d. 13. maj fejredes Dagplejernes Dag – og ASK var på pletten med CD-gaver til dagplejerne i Aarup og Assens. Senere kommer turen til dagplejere i andre byer samt vuggestuer, børnehaver, skoler og SFO’er.

Lørdag d. 18. april udkom Assens SangKraftcenters ny børne-CD ”Blæksprutten Olsen og andre børnesange” ved en stor familie- og børnekoncert i Arena Assens, hvor korbørn og skolebørn fra mange hjørner af Assens Kommune sang en buket af CD’ens farverige sange. Se fotos fra koncerten her.

Sangene på ”Blæksprutten Olsen” er udvalgt blandt de allerbedste børnesange i glade syng-med-venlige arrangementer.

Finn Pedersen, kunstnerisk leder af Assens SangKraftcenter glæder sig over CD-udgivelsen.

– Vi er først og fremmest glade over at kunne give alle børn i Assens Kommune en fælles skattekiste med gode børnesange.

– Vi er stolte af, at ”Blæksprutten Olsen” er indspillet med vores egne dygtige børnekor og lokale professionelle musikere. Der er kommet en CD af virkelig høj og lækker kvalitet ud af det, siger Finn Pedersen.

– CD’en er velegnet fra de mindste børn og godt op i skolealderen og kan bruges på mange måder – lytte, danse, klappe og synge for de små, og for de større børn som en del af sang- og musikundervisningen i grundskolen, musikskolen og skole- og kirkekorene, slutter Finn Pedersen.

Børn fra Det Vestfynske Pigekor og Syngedrengene i Assens har lagt stemmer til CD’en. Til koncerten 18. april deltog desuden børn og unge fra 2. klasse og op til 3. g fra alle hjørner af kommunen, ligesom publikum fik lejlighed til at synge med på et par fællessange og fik festlig opvarmning og ”korinstruktion” af Finn Pedersen.

Sammenslutningen af bilforhandlere i Assens Kommune er sponsor for projektet, der bl.a. indebærer, at alle daginstitutioner, dagplejere og skoler i hele kommunen får foræret et eksemplar af CD’en.

Bilforhandlerne donerer 3 kroner pr. solgt liter olie til Assens SangKraftcenter.

– Det er vigtigt for os, at kommunen bliver et attraktivt sted for både store og små. Vi er derfor gået sammen om at støtte projektet, hvor børn og unge kan få øget livskvaliteten via sang og musik, siger Lars Hindsgaul Madsen, der er talsmand for de syv bilforhandlere.

CD’en kan af private købes for 100 kr. hos de syv medlemmer af bilforhandlernes sammenslutning (adresser herunder).
Hele beløbet går ubeskåret til ASK’s arbejde med børn og sang i dagplejer, vuggestuer, børnehaver og skoler.

 Auto-Huset Ebberup
Ebberupvej 13 – 5631 Ebberup
Tlf. 64741790
 Assens Bil Center
Nørre Allé 56 – 5610 Assens
Tlf. 64714525
Autohuset Obelitz
Holmelund 32 – 5560 Aarup
Tlf. 64431005
Gustav Christensen Automobiler
Nørre Allé 55 – 5610 Assens
Tlf. 64711678
Bilhuset Thybo
Bredgade 74 – 5492 Vissenbjerg
Tlf. 64471165
Carepoint Ejby
Nørregade 144 – 5592 Ejby
Tlf. 64461227
Bil-Hjørnet
Løimarksvej 1 – 5610 Assens
Tlf. 64711775