Assens Synger 2015

Forårskorstævne

Arena Assens

Fynske Bank Hallen

 
Kor 
 
 Fynske Bank hallen i Arena Assens bliver hele dagen fyldt med herlige korklange skabt af et blandet kor bestående af ca. 150 korsangere fra hele Fyn.
Komponist og dirigent Erling Kullberg instruerer sine egne kompositioner fra samlingen "I det fri", skrevet over Kaj Munks digtsamling "Navigare Necesse". Værkerne bliver senere på dagen opført ved en åben koncert, hvor der er gratis adgang. Erling Kullberg
I det Fri "I begyndelsen af 2006 bad Danske Folkekor mig om at komponere et korværk til uropførelse ved det store landsstævne i 2007. I min søgning efter egnede digte som tekstgrundlag, stødte jeg på en digtsamling af Kaj Munk med titlen ”Navigare Necesse”, Tolv digte om Danmark 1940. Hvert af dem har navn efter en af årets måneder, og de skildrer på ét plan årstidernes skiften. Men de er skrevet i 1940, og besættelsen og modstands-viljen tegner et parallelspor i forløbet."
(læs mere om værket i efterskriften her)

Korstævnet vil blive afholdt lørdag, d. 30. maj 2015 i Arena Assens fra kl. 9 – 17

Deltagelse koster kr. 135 pr. deltager. Inkluderet i beløbet er en lækker frokostsandwich samt kaffe og kage i pausen inden koncerten. Isvand er frit til rådighed hele dagen, mens andre drikkevarer kan købes. Nodehæftet kan bestilles hos Bent Paaske, Nodehandleren.dk, tlf. 4353 3808, til en favorabel stævnepris af kr. 118 (normalpris kr. 149) pr. hæfte. Dertil kommer porto.

Nærmere oplysning om tilmelding kan fås ved at skrive til assens.synger@events.dked. tsh
07-01-2015